Louhintaa koko maan kattavasti

Työskentelemme vaihtelevissa louhintakohteissa ympäri Suomen, pääsääntöisesti Uudenmaan, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Varsinais-Suomen alueilla.

Olemme erikoistuneet louhintatöihin, joissa vaaditaan tarkkaa ja varovaista louhintaa.

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö mikäli tarvitset ammattitaitoista ja luotettavaa louhintaa. Voit myös soittaa suoraan: 0500 245 589

kallion louhinta

Kallion louhinta pitää sisällään porauksen, räjäytyksen ja ylisuurten lohkareiden rikotuksen. Räjäytys- ja louhintatöitä tehtäessä tulee noudattaa suurta huolellisuutta.

asutuskeskuslouhinta

Asutuskeskuslouhinta on erittäin tarkkaa ja työ täytyy suunnitella perusteelisesti, koska louhinta tapahtuu lähellä asutusta ja kiinteistöjä.

tarkkuuslouhinta

Tarkkuuslouhinta on kehitetty muiden louhintamenetelmien tueksi edistämään louhinnan tarkkuutta. Menetelmällä pyritään vähentämään ylilouhinnan määrää.

maanrakennustyöt

Maanrakennustyöt kokonaisurakkana on työntilaajalle helppo ja kustannustehokas ratkaisu. Maanrakennustyöt suunnitellaan aina huolellisesti ja aikataulutetaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Muut louhinnat

Teemme myös kanaalilouhintaa, avolouhintaa, rakenteiden räjäytyksiä, irtokivien räjäytyksiä sekä suoritamme tarvittaessa purkutyöt myös ilman räjäytyksiä. Kysy lisää!